Publisert 28. August 2018 | Sist oppdatert: 25. September 2018

Kollagen- Glatt og jevn hud uten rynker

royal tan

Royal Tan hjelper deg å bevare en ung og frisk hud!

Huden vår er faktisk kroppens største organ! Mange tenker ikke over viktigheten av å pleie huden vår i dagliglivet. Kroppen er fantastisk god til å ta være på seg selv så lenge den har byggesteinene som skal til. Royal Tan inneholder blant annet sink, kobber og kollagen som sammen sørger for å gi huden din det den trenger. Med andre ord er ikke Royal Tan bare en kraftig betakaroten som hjelper deg til en gylden brunfarge, det er også et skjønnhetsprodukt som sørger for å ivareta hud, hår og negler!

Sink- Styrker immunforsvaret og opprettholder et normalt stoffskifte

Sink er et annet mineral som kroppen trenger i små mengder, men som er avgjørende for flere av kroppens funksjoner og et sunt immunforsvar. Sink inngår i over 200 av kroppens enzymer, og er avgjørende for en frisk og vakker hud.

Sink hindrer rynker, tørr hud og strekkmerker, og er svært viktig for sårheling. I tillegg vil Sink øke utnyttelsen av vitamin A slik at kroppen kan produsere enda mer av pigmentet som gjør deg brun! Sink kan også ha direkte betydning for fertiliteten, og opprettholder fruktbarhet og reproduksjonsevnen.

1 servering Royal Tan dekker hele dagsbehovet for sink på 10mg!

Kobber- gir friskt blod til hud og hår

Kobber er et mineral som vi trenger i små mengder, men som vi er helt avhengig av. Kobber sørger for produksjonen av hemoglobin, proteinet i de røde blodcellene som sørger for å transportere friskt oksygen ut til celler og vev i kroppen. Friskt blod er avgjørende for at huden skal holde seg frisk og sunn.

Kobber inngår i produksjonen av melanin, og bidrar direkte i prosessen som øker hudens brunfarge. Det står også for dannelsen av elastin i bindevevet, stoffet som gjør huden glatt og smidig.

1 servering Royal Tan dekker hele dagsbehovet for kobber på 1 mg!

Kollagen- Glatt og jevn hud uten rynker

Kollagen er en av aminosyrene som kroppen trenger mest av og er helt avgjørende for at huden holder seg glatt og fin. Kollagenets hovedoppgave er å ta vare på huden, styrke hår, ledd, sener, muskler og andre viktige organer.

Huden består av så mye som 75% kollagenprotein, og etter fylte 25 år avtar den naturlige produksjonen gradvis. Et lavt kollagennivå fører lettere til rynker og aldrende hud.

1 servering Royal Tan dekker  hele dagsbehovet for kollagen!

Kom i gang med Royal Royal Tan nå!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Tan for kun kr. 199,- for 30 dagers forbruk.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, og har lest og godtatt vilkår og betingelser. Bestill Royal Tan til kun kr 199,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 249,- per måned (kr 498,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!