Publisert 30. August 2018 | Sist oppdatert: 25. September 2018

BLACK CARROT GJØR ROYAL TAN UNIK!

royal tan

Du har kanskje hørt om noen som blir oransje i huden av å ta betakaroten? Betakaroten er et kraftig oransje fargestoff som alene kan gi huden en gul-oransje farge. De fleste betakaroten kosttilskudd på markedet inneholder kun betakaroten, men dette trenger du ikke å bekymre deg for med Royal Tan.

Det unike med Royal Tan er at det inneholder fargestoffet black carrot. Black Carrot er et svært kraftig og mørkt fargestoff som får fargen sin fra anthocyaniner. Jo mørkere farge, desto høyere er konsentrasjonen av anthocyaniner. Royal Tan inneholder en høy konsentrasjon black carrot for å motvirke gulfargen som kan oppstå ved andre betakaroten tilskudd.

Dette gjør Royal tan unikt i forhold til sine konkurrenter, og sikter deg en gyllen og fin brunfarge!

Kom i gang med Royal Royal Tan nå!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Tan for kun kr. 199,- for 30 dagers forbruk.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, og har lest og godtatt vilkår og betingelser. Bestill Royal Tan til kun kr 199,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 249,- per måned (kr 498,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!