Publisert 30. August 2018 | Sist oppdatert: 25. September 2018

BLACK CARROT GJØR ROYAL TAN UNIK!

royal tan

Du har kanskje hørt om noen som blir oransje i huden av å ta betakaroten? Betakaroten er et kraftig oransje fargestoff som alene kan gi huden en gul-oransje farge. De fleste betakaroten kosttilskudd på markedet inneholder kun betakaroten, men dette trenger du ikke å bekymre deg for med Royal Tan.

Det unike med Royal Tan er at det inneholder fargestoffet black carrot. Black Carrot er et svært kraftig og mørkt fargestoff som får fargen sin fra anthocyaniner. Jo mørkere farge, desto høyere er konsentrasjonen av anthocyaniner. Royal Tan inneholder en høy konsentrasjon black carrot for å motvirke gulfargen som kan oppstå ved andre betakaroten tilskudd.

Dette gjør Royal tan unikt i forhold til sine konkurrenter, og sikter deg en gyllen og fin brunfarge!

Kom i gang med Royal Royal Tan nå!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Tan for kun kr. 199,- pr mnd/boks pluss porto kr 39,-. Bekrefter også at jeg er over 18 år gammel.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år gammel og ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Tan for kun kr. 199,- pr mnd/boks pluss porto kr 39,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser kan jeg når som helst si opp i henhold til kjøpsbetingelsene. Det gjøres ved å gi beskjed pr e-post til kundeservice. Jeg bekrefter å ha lest og akseptert betingelsene ved å trykke på Send bestilling.