Publisert 30. August 2018 | Sist oppdatert: 25. September 2018

NATURLIGE VIRKESTOFFER SOM FUNGERER!

royal tan

Royal Tan inneholder 100% naturlige og nøye utvalgte virkestoffer som kombinerer de beste egenskapene fra hverandre og danner et kraftig virkningsfullt produkt!

Når vi utsettes for solstråler, setter kroppen i gang produksjonen av fargepigmentet melanin. Når kroppen får påfyll av fargestoffet betakaroten, hovedingrediensen i Royal Tan, vil dette omdannes til vitamin A som setter fart på produksjonen av melanin. Du oppnår dermed en gyllen og brun hud raskt og helt naturlig!

Mens kollagen, kobber og sink virker for å holde huden glatt og frisk, sørger det unike fargestoffet black carrot for at huden får den flotte gyllenbrune fargen du forbinder med en solbrun kropp.

De fleste betakaroten kosttilskudd inneholder store mengder vitamin A, men ikke black carrot. Du har kanskje hørt om folk som får gul-oransje hud av betakaroten? Det slipper du med Royal Tan!

En servering Royal Tan inneholder den beste kombinasjonen av naturlige virkestoffer for at huden din skal bli gyllen og brun!

Kom i gang med Royal Royal Tan nå!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Tan for kun kr. 199,- pr mnd/boks pluss porto kr 39,-. Bekrefter også at jeg er over 18 år gammel.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år gammel og ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Tan for kun kr. 199,- pr mnd/boks pluss porto kr 39,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser kan jeg når som helst si opp i henhold til kjøpsbetingelsene. Det gjøres ved å gi beskjed pr e-post til kundeservice. Jeg bekrefter å ha lest og akseptert betingelsene ved å trykke på Send bestilling.