Publisert 25. September 2018 | Sist oppdatert: 21. March 2019

Skjønnhetsprodukt – Hud, hår & negler

Royal Tan er ikke bare et kraftig betakaroten som gir huden en gyllenbrun og glødende farge. Det bidrar også til et glansfullt og slitesterkt hår, samt sterkere negler og tenner. Ikke bare et betakaroten, men et gjennomført skjønnhetsprodukt!

Huden er kroppens største organ. Den beskytter oss mot ytre påvirkninger som sol, regn, vind og vær, kvister som river oss opp, knærne som skraper mot asfalten og hendene som brennes på stekeplaten. Tenk hvordan du utsetter huden for ytre påkjenninger hver eneste dag, og hvordan den hele tiden reparer seg selv uten at du tenker over det.

Så lenge vi er ung og frisk og får i oss det vi trenger av nærignsstoffer, vil kroppen kunne reparere seg selv relativt raskt, men allerede i det vi passerer 25 år, vil byggesteinene i denne reparasjons-prosessen avta, og jo eldre du blir, desto saktere går det. 

 

Fris og glødende hud – sterkere negler og hår!

En av de viktigste byggestenene i huden vår er proteinet kollagen. Hele 75% av hudens grunnstruktur består av dette proteinet, og i tillegg utgjør det 30% av kroppens totale proteinsammensetning. Kollagenet består som alle andre proteiner av aminosyrer, og disse aminosyrene er helt avgjørende for hvordan kollagenet er bygget opp og fungerer. Alle proteiner har sine spesielle oppgaver, og kollagen er blant annet ansvarlig for å opprettholde hudens struktur og elastisitet. Mangel på kollagen vil føre til tørr og sår hud, ofte full av sprekker og med flere rynker. Mer kollagen gir jevn og glatt hud med en karakteristisk «glød».

Kollagenet er også ansvarlig for hår og negler (i tillegg til mye annet). Du har sikkert laget gele en gang i forbindelse med en bursdagsfeiring, 17.mai, eller annen tilsetning. Da vet du hvordan geletainpulveret fungerer ved å binde væsken sammen til en jevn og elastisk masse. Kollagenet fungerer på samme måte ved å danne et sterkt nettverk i bindevevet, og fungerer som et sterkt lim. Jo sterkere dette limet er, desto sterkere blir huden, neglene og håret, og desto raskere vil det reparere seg etter en skade.

 

royal tan

 

Mer effektivt enn alle dyre hudkremer

Forskning har vist at kollagen som taes opp av kroppen gjennom kosttilskudd, har langt større effekt enn kollagen som er tilsatt i hudkremer. Kollagen som tilsettes i kremer, samme hvor kostbar de er, inneholder molekyler som er for stor til at de kan absorberes av huden, og vil derfor ikke gjøre nytten sin. Et daglig tilskudd at Royal Tan kan være en enkel og svært effektiv metode for å motvirke aldrende og rynkete hud, styrke neglene og få et mer glansfullt og slitesterkt hår- uten (!) noen form for inngrep eller kjemiske injeksjoner. 

 

Reduserer cellulitter

Det kan nesten virke for godt til å være sant, men kollagen kan også bidra til å redusere cellulitter. Ved mangel på kollagen vil huden miste noe av den naturlige elastisiteten, og det kan oppstå synlig cellulitter. Som følge av mangelen på kollagen, vil samtidig huden vår ble tynnere, og cellulittene blir enda tidligere. Studier viser at personer (kvinner i denne studien) som inntar 2,5 gram kollagen daglig over et halvt år, opplevde en betydelig forbedring av hudens egenskaper.

 

Kom i gang med Royal Royal Tan nå!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Tan for kun kr. 199,- for 30 dagers forbruk.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, og har lest og godtatt vilkår og betingelser. Bestill Royal Tan til kun kr 199,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 249,- per måned (kr 498,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!