Publisert 27. March 2019 | Sist oppdatert: 27. March 2019

Royal Tan – Skjønnet fra innsiden og ut

Gå sommeren i møte med en gyllenbrun, sterk og frisk hud! Royal Tan gjør deg vakker fra innsiden og ut, og skjønnhet starter tross alt fra innsiden. Ønsker du deg sunnere og friskere hud med færre rynker, sterkere og mer glansfullt hår, et sterkere immunforsvar og en gyllenbrun hudfarge allerede FØR sommeren starter? Da kan Royal Tan være noe for deg!

 

Hva er Royal Tan?

Royal Tan er et av Norges sterkeste og mest potente betakaroten produkter! Den gir en gyllenbrun hudfarge og tar vare på hud, hår og negler helt naturlig! I motsetning til andre betakaroten som kan gi huden en gul-oransje farge, så inneholder Royal Tan det unike virkestoffet Black Carrot som motvirker dette, og sørger for at du bevarer en gyllen og fin brunfarge!

royal tan

Derfor skal du velge Royal Tan?

I tillegg til det unike virkestoffet Black Carrot inneholder Royal Tan en rekke nøye utvalgte naturlige virkestoffer som gjør det til mer enn bare et betakaroten, men også et skjønnhetsprodukt!

Huden din består av hele 75% kollagen som er helt avgjørende for at huden holder seg glatt og fin, samtidig som det styrker hår, ledd, sener, muskler og andre viktige organer. Sammen med kobber og sink jobber disse virkestoffene sammen for å styrke negler, hud og hår. 

 

Dropp dyre kremer

Slutt med dyre kremer som ikke fungerer og som koster skjorta. Royal Tan inneholder virkestoffer med dokumentert effekt! Beskytt huden mot skadelige solstråler, unngå soleksem, tørr og rynkete hud. Når vi utsettes for solstråler, setter kroppen i gang produksjonen av fargepigmentet melanin. Når kroppen får påfyll av fargestoffet betakaroten, hovedingrediensen i Royal Tan, vil dette omdannes til vitamin A som setter fart på produksjonen av melanin. Du oppnår dermed en gyllen og brun hud raskt og helt naturlig! I tillegg kan nyte gode av sterkere negler, mer glansfullt hår og ikke minst et styrket immunforsvar.

 

Prøv Royal Tan nå!

Ønsker du å oppnå brunfargen allerede før sommeren begynner er Royal Tan noe for deg! Som med alle kosttilskudd bør Royal Tan taes jevnlig, og best virkning får du ved å innta daglig dosering allerede 2-3 måneder før sommersesongen. Ta vare på huden din, ditt største organ!

 

Kom i gang med Royal Royal Tan nå!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Tan for kun kr. 199,- for 30 dagers forbruk.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, og har lest og godtatt vilkår og betingelser. Bestill Royal Tan til kun kr 199,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 249,- per måned (kr 498,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!