fbpx

Få en Gyllen Hudtone med Betakaroten: Din Guide til Raskere Brunfarge

Sommeren er her, og med den kommer lengselen etter solkysset hud og den perfekte brunfargen. Men visste du at det finnes en naturlig måte å få en mer gyllen hudtone og hjelpe deg med å bli raskere brun? Svaret ligger i betakaroten, som du sikkert har hørt om.

Men, hva er Betakaroten?

Betakaroten er en type karotenoid, et naturlig pigment som finnes i mange frukt og grønnsaker. Det er kjent for sin evne til å omdannes til vitamin A i kroppen, som er essensielt for sunn hud, syn og immunforsvar. De oransje, røde og gule fargene i grønnsaker som gulrøtter, søtpoteter og paprika skyldes deres høye innhold av betakaroten.

Hvordan fungerer det?

Når du inntar mye betakaroten, omdannes dette stoffet til vitamin A i kroppen. Vitamin A spiller en nøkkelrolle i hudens helse ved å fremme cellevekst og reparasjon. Men betakaroten har også en annen spennende effekt: det kan bidra til å gi huden din en gyllen, solkysset glød.

Raskere brunfarge med betakaroten

Mange kosttilskudd som fremmer en raskere brunfarge, inneholder betakaroten. Når du tar betakarotentilskudd, akkumuleres pigmentet i hudens fettlag. Dette “farger” underhudsfettet og gir en mer gyllen hudtone.

Økt melaninproduksjon

En av de viktigste måtene betakaroten hjelper på er gjennom sin omdannelse til vitamin A, som igjen booster melaninproduksjonen i huden. Melanin er pigmentet som gir huden sin farge og beskytter mot UV-stråler. Økt melaninproduksjon betyr at huden din blir raskere brun når du eksponeres for sol.

Grunner til å inkluderer betakaroten i kostholdet ditt:

 1. Øker melaninproduksjonen: Vitamin A stimulerer produksjonen av melanin, pigmentet som gir huden sin farge og beskytter mot UV-stråler, noe som fører til en raskere og jevnere brunfarge.
 2. Gyllen hudtone: Betakaroten gir huden en naturlig, frisk og gyllen glød.
 3. Beskytter huden: Som en antioksidant, hjelper betakaroten med å beskytte hudcellene mot skader forårsaket av frie radikaler, som kan oppstå ved soleksponering.
 4. Fremmer sunn hud: Vitamin A bidrar til å opprettholde sunn hud og slimhinner, noe som kan forbedre hudens generelle utseende og tekstur.

Hvordan innta nok mengder betakaroten:

For å øke inntaket av betakaroten, kan du inkludere følgende matvarer i kostholdet ditt:

 • Gulrøtter
 • Søtpoteter
 • Gresskar
 • Spinat
 • Rød paprika
 • Aprikoser
 • Mango

Det kan være utfordrende å få i seg nok betakaroten gjennom kosthold, derfor finnes mange betakarotentilskudd som sikrer nok betakaroten til å oppnå en gyllen hudtone og raskere farge. Royal Tan inneholder 20mg betakaroten per anbefalte daglige dose, og er et av Norges sterkeste og mest potente betakarotentilskudd.

royaltan
For en rask, dyp og naturlig gyllen farge
Ikke bare et av Norges sterkeste og mest potente betakarotentilskudd, men også et helhetlig skjønnhetstilskudd.

Viktig å huske på

Selv om betakaroten kan hjelpe deg med å oppnå en finere brunfarge, er det viktig å huske på sikker soling. Her er et par tips:

 • Bruk solkrem: Velg en solkrem med høy nok SPF til å beskytte huden din mot skadelige UV-stråler.
 • Gradvis eksponering: Start med kortere perioder i solen og øk gradvis for å unngå solbrenthet.

Konklusjon

Betakaroten er en naturlig og effektiv måte å forbedre hudtonen på og oppnå en raskere brunfarge. Ved å inkludere betakarotenrike matvarer i kostholdet ditt eller bruke kosttilskudd som Royal Tan, kan du nyte en sunn og strålende hud hele sommeren. Husk likevel alltid å beskytte huden din mot overeksponering for solen, og nyt sommeren med omtanke!

Bestill ROYAL TAN™ nå

 • Velkomsttilbud -40%: Første pakke til kun kr 179,-
  (Ordinærpris kr 299,- for 30 dagers forbruk).
 • Ingen bindingstid på abonnementet,
  du kan når som helst si opp.
 • Levert rett hjem til deg med Posten.

Skriv inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt mobilnummer. Du bestiller ingenting ennå.