Royal Tan – Skjønnet fra innsiden og ut

Gå sommeren i møte med en gyllenbrun, sterk og frisk hud! Royal Tan gjør deg vakker fra innsiden og ut, og skjønnhet starter tross alt fra innsiden. Ønsker du deg sunnere og friskere hud med færre rynker, sterkere og mer glansfullt hår, et sterkere immunforsvar og en gyllenbrun hudfarge allerede FØR sommeren starter? Da kan […]

LES MER

Skjønnhetsprodukt – Hud, hår & negler

Royal Tan er ikke bare et kraftig betakaroten som gir huden en gyllenbrun og glødende farge. Det bidrar også til et glansfullt og slitesterkt hår, samt sterkere negler og tenner. Ikke bare et betakaroten, men et gjennomført skjønnhetsprodukt!

LES MER

NATURLIGE VIRKESTOFFER SOM FUNGERER!

Royal Tan inneholder 100% naturlige og nøye utvalgte virkestoffer som kombinerer de beste egenskapene fra hverandre og danner et kraftig virkningsfullt produkt! Kun fremstilt av naturlige ingredienser.

LES MER

BLACK CARROT GJØR ROYAL TAN UNIK!

Du har kanskje hørt om noen som blir oransje i huden av å ta betakaroten? Betakaroten er et kraftig oransje fargestoff som alene kan gi huden en gul-oransje fargen. Vi har funnet løsningen, og bruker virkestoffer som sørger for å gi deg en gyllenbrun hud.

LES MER

Kollagen- Glatt og jevn hud uten rynker

Huden er kroppens største organ! Mange tenker ikke over viktigheten av å pleie huden og gi den byggesteinene som skal til for å holde den glatt og stram.

LES MER